El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les obres de remodelació del parc de l'església de Sant Esteve de Palautordera

query_builder   3 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les obres de remodelació del parc de l'església de Sant Esteve de Palautordera

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat aquesta obra amb 180.000 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, inaugurarà les obres de remodelació del parc de l’església de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental) diumenge, 5 de juliol, a les 12 hores.
 
D’un pressupost de 242.459 euros, el Departament de Governació ha finançat les obres d’arranjament del parc amb 180.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Amb aquesta actuació s’ha ordenat un dels espais vitals del municipi. Arranjat com a punt de trobada i d’esbarjo, el parc complementa les instal·lacions que té al voltant: l’equipament del casal municipal, el punt d’informació del parc natural del Montseny i l’església parroquial.

12:00|.Parc de l'església |Sant Esteve de Palautordera (El Vallès Oriental)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, inaugurarà les obres de remodelació del parc de l’església de Sant Esteve de Palautordera.