Visita d'obres i roda de premsa sobre l'estat de la reforma arquitectònica de la Fundació Antoni Tàpies

query_builder   7 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Visita d'obres i roda de premsa sobre l'estat de la reforma arquitectònica de la Fundació Antoni Tàpies

Demà, dimecres 8 de juliol, a les 13 hores, tindrà lloc una roda de premsa per informar sobre l’estat actual de les obres a la Fundació Antoni Tàpies, el finançament d’aquestes i el calendari de reobertura. L’acte comptarà amb la presència de Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya; de Jordi Martí, celegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona; i de l’arquitecte Iñaki Ábalos, de l’estudi Ábalos-Sentkiewicz Arquitectos, responsable de la reforma arquitectònica. Com a representants de la Fundació hi intervindran Laurence Rassel, directora de Projectes i recentment nomenada Directora Adjunta, i Guillem Peiró, gerent. La roda de premsa anirà seguida d’una visita d’obres a càrrec de l’arquitecte Iñaki Ábalos.
 
La Fundació Antoni Tàpies va tancar les seves portes al públic al gener de 2008 per dur a terme una reforma arquitectònica de la seva seu. Acabada aquesta remodelació, la Fundació Antoni Tàpies iniciarà una segona reforma que li permetrà recuperar la segona planta del museu (on hi havia les oficines) per a ús públic.

13:00|.Fundació Antoni Tàpies (c. Aragó, 255)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i l’arquitecte Iñaki Ábalos, de l’estudi Ábalos-Sentkiewicz Arquitectos, explicaran en roda de premsa l'estat de la reforma arquitectònica de la Fundació Antoni Tàpies. Un cop acabada la roda de premsa hi haurà una visita d'obres a càrrec de l'arquitecte.