El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Canovelles

query_builder   8 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Canovelles

Abans de l'acte farà una visita a les obres del nou casal que costarà 2,1 milions d'euros i està previst que entri en funcionament l'any vinent
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 30è aniversari del Casal Gent Gran de Canovelles (Vallès Oriental), que tindrà lloc a les instal·lacions del casal situat al carrer del Nord, número 35, el proper dijous, 9 de juliol, a les 12.30 hores. També participaran en l’acte l’alcalde de Canovelles, José Orive, i el president del Consell de Govern del Casal de la Gent Gran del municipi, Lluís Martínez.
 
Durant l’acte de celebració el conseller Jordi Ausàs dirigirà unes paraules als assistents i farà entrega d’una placa commemorativa al president del Consell de Govern del Casal.
 
Abans de l’acte de commemoració, a les 12 del migdia, el conseller Jordi Ausàs farà una visita a les obres del que serà el nou casal de la gent gran i que tindrà una superfície total de 1.105 m2. L’obra està pressupostada en 2.143.442 euros i es preveu que entri en funcionament al segon semestre de l’any vinent.

12:00|.Nou casal de la Gent Gran (c. de Sant Jordi, cantonada amb passeig de Lluís Companys)|Canovelles (El Vallès Oriental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Canovelles.