Roda de premsa de la consellera de Treball, Mar Serna, per presentar les Aules de recerca intensiva de feina

query_builder   17 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Roda de premsa de la consellera de Treball, Mar Serna, per presentar les Aules de recerca intensiva de feina

A les 11:45 hores, al Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de Sant Feliu de Llobregat
A les 11:15 hores, els mitjans podran prendre imatges de l’Aula de recerca intensiva de feina i entrevistar, si ho requereixen, a la persona orientadora laboral i a les persones en situació d’atur que assisteixin
 
DILLUNS 20 d’OCTUBRE, a les 11:45 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, presentarà en roda de premsa les Aules de recerca intensiva de feina.
 
La roda de premsa tindrà lloc al Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat. (C/ Hospitalet 3, Sant Feliu de Llobregat). El CIFO es troba al costat de l’oficina de Treball de Sant Feliu.
 
NOTA PELS MITJANS: A les 11.15 hores, mitja hora abans del començament de la roda de premsa, els mitjans de comunicació podran visitar l’aula de recerca intensiva de feina del CIFO de Sant Feliu de Llobregat per prendre imatges i entrevistar, si ho requereixen, a la persona orientadora laboral i a les persones en situació d’atur que hi assisteixin. 
 

11:45|.CIFO (c. Hospitalet, 3)|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

La consellera de Treball, Mar Serna, presentarà en roda de premsa les Aules de recerca intensiva de feina. A les 11.15 hores, els mitjans  podran visitar l’aula de recerca intensiva de feina del CIFO de Sant Feliu de Llobregat per prendre imatges i entrevistar, si ho requereixen, a la persona orientadora laboral i a les persones en situació d’atur que hi assisteixin.