TELECOMUNICACIONS

El conseller F. Xavier Mena farà públic demà l'adjudicació dels contractes de Serveis d'infraestructures de Centre de Procés de Dades del nou model TIC de la Generalitat

query_builder   18 setembre 2012 10:45

event_note Nota de premsa

TELECOMUNICACIONS

El conseller F. Xavier Mena farà públic demà l'adjudicació dels contractes de Serveis d'infraestructures de Centre de Procés de Dades del nou model TIC de la Generalitat

 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, farà públic demà dimecres, 19 de setembre, a les 11:00 h. a la seu del Departament d’Empresa i Ocupació (Passeig de Gràcia, 105), la proposta d’adjudicació dels contractes corresponents a Serveis d’infraestructures de Centre de Procés de Dades (CPD)  del nou model TIC de la Generalitat.
 
Després de presidir la reunió del Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació (CTTI), el conseller Mena, acompanyat del secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació, Enric Colet, el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, i el director gerent del CTTI, Jordi Escalé, donarà a conèixer la proposta d’adjudicació dels contractes corresponents al darrer dels quatre diàlegs competitius del concurs per al nou model TIC de la Generalitat. Concretament, es faran públics els acords presos i els adjudicataris dels contractes corresponents a Serveis d’infraestructures de Centre de Procés de Dades (CPD).
 
Els objectius d’aquest nou model TIC —que impulsa el Govern de manera centralitzada a través del CTTI— són l’estalvi en la despesa TIC de la Generalitat, la modernització i innovació dels serveis de l’administració catalana i el suport i la dinamització del teixit empresarial d’aquest sector i les noves tecnologies a Catalunya.
 
El nou model de contractació pública de serveis TIC de la Generalitat està basat en la modalitat del diàleg competitiu, i s’ha dividit en 4 diàlegs: Aplicacions; Lloc de treball i suport a l’usuari; Connectivitat i Telecomunicacions, i Serveis d’Infraestructures de CPD.
 
Amb aquesta adjudicació, acaba el procés de licitació dels 4 diàlegs competitius del nou model TIC.
 
 
 

11:00|Adjudicació dels contractes de Serveis d'infraestructures de Centre de Procés de Dades del nou model TIC de la Generalitat .Departament d'Empresa i Ocupació (Passeig de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, farà pública l'adjudicació dels contractes de Serveis d’infraestructures de Centre de Procés de Dades del nou model TIC de la Generalitat.