El conseller de Cultura i la consellera d'Ensenyament participen en la presentació de la col·lecció 'Els millors poetes catalans del segle XX'

query_builder   19 setembre 2012 18:15

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i la consellera d'Ensenyament participen en la presentació de la col·lecció 'Els millors poetes catalans del segle XX'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, participaran aquest dijous en la presentació de la col·lecció “Els millors poetes catalans del segle XX”, una iniciativa conjunta del diari Ara i Edicions 62, que recull en 42 volums les obres més significatives dels poetes del segle passat.
 
Intervindran en l'acte el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director del diari Ara, Carles Capdevila; i el director general del grup 62, Xavier Mallafré, a més de diferents actors, escriptors i periodistes.
 
L’acte tindrà lloc a les 20.00 hores a l’Ateneu Barcelonès.

20:00|Presentació de la col·lecció 'Els millors poetes catalans del segle XX'.Ateneu Barcelonès (c. Canuda, 6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, participaran en la presentació de la col·lecció “Els millors poetes catalans del segle XX”, una iniciativa conjunta del diari Ara i Edicions 62. També hi assistirà el director general de Promoció i Cooperació Cultural, Jordi Cabré.