El conseller Saura inaugura el curs 2008-2009 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

query_builder   20 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura inaugura el curs 2008-2009 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Demà dimarts, 21 d'octubre, a les 13:00 hores a Mollet del Vallès,
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà demà dimarts, a les 13:00 hores, el nou curs de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a la seu de l’ISPC a Mollet del Vallès (crta. C-17, Km. 13,5, Mollet del Vallès).
 
El conseller atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzi l’acte.
 
Posteriorment, a les 16:30 hores, el conseller presidirà l’acte de lliurament de diplomes per a comandaments de l’escala bàsica i intermèdia del Cos de Mossos d’Esquadra.
 
A l’acte també assistiran el director de l’ISPC, Carlos González, el secretari general, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Jose M. Garzón,  el  secretari de Serveis Penitenciaris del departament de Justícia, Albert Batlle, la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, el director del Servei Català de Trànsit , Josep Perez Moya, el director general de Protecció Civil,  Josep Ramon Mora, el subdirector operatiu de la Policia, comissari Josep Milán, el cap de la divisió Operativa de Bombers, Antoni Rifà, el president del Comitè d’Ètica de la Policia de Catalunya, Carlos Villarejo,  els directors dels serveis territorials del departament, la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp i el cap de la Guàrdia Urbana, intendent  Xavier Vilaró,  i altres comandaments dels Mossos d’Esquadra.
 
 
 

13:00|.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (crta. C-17, Km. 13,5)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà el nou curs de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.