La consellera Carme Capdevila inaugura un fòrum sobre gestió de la immigració al Canadà i al Quebec

query_builder   21 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura un fòrum sobre gestió de la immigració al Canadà i al Quebec

Està organitzat per la Secretaria per a la Immigració i la Fundació CIDOB i se celebrarà al Palau Robert de Barcelona
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper 22 d'octubre un fòrum sobre gestió de la immigració al Canadà i al Quebec organitzat per la Secretaria per a la Immigració i la Fundació CIDOB. El simposi, que comptarà amb la participació de diversos experts nord-americans, té l'objectiu d'aprendre de les experiències en gestió de la migració i la diversitat al Canadà, un dels països del món amb més tradició migratòria i més èxit en la seva gestió.
 
Acompanyaran la consellera en la inauguració de les jornades, el director de la Fundació CIDOB, Josep Ribera; l'ambaixador del Canadà a l'Estat espanyol, Malcolm McKechnie; i el director de l'Oficina del Quebec a Barcelona, Claude Fleury. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i el director de la Fundació CIDOB clouran el fòrum el dijous 23 d'octubre.
 
Més informació i programa del fòrum:

09:30|.Palau Robert (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà un fòrum sobre gestió de la immigració al Canadà i al Quebec organitzat per la Secretaria per a la Immigració i la Fundació CIDOB. A les 12.00 hores el secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell, participarà al fòrum.