INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visita l'empresa Gutmar

query_builder   3 octubre 2012 13:12

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visita l'empresa Gutmar

 
·         El conseller visitarà les instal·lacions de l’empresa i mantindrà una reunió de treball amb l’equip directiu per tal de conèixer de primera mà els plans de creixement, nous projectes i inversions previstos en  el Pla Estratègic 2012-2016 de la companyia catalana especialitzada en els sectors aeronàutic, biomèdic, de robòtica i seguretat.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba i el conseller delegat d’ACC1Ó, Josep Moragas, visitarà demà dijous, 4 d’octubre, a les 9:00 hores, l’empresa tecnològica d’enginyeria, fabricació i muntatge de conjunts i subconjunts d’alta precisió Gutmar, especialitzada en els sectors aeronàutic, biomèdic, de robòtica i seguretat, amb seu a l’Hospitalet de Llobregat.
 
En el marc de la visita, la direcció de la companyia, encapçalada pel seu president executiu, Joan Martorell, exposarà al conseller el Pla Estratègic 2012-2016 de la companyia catalana que inclou nous projectes i inversions.
 
Gutmar, creada el 1951 i amb més de 40 anys de vinculació al sector aeronàutic europeu, ha desenvolupat un pla estratègic per tal de consolidar-se com a proveïdor de primer nivell  (Tier 1) dels principals fabricants aeronàutics. El pla contempla aliances estratègiques amb empreses, centres tecnològics i universitats per tal de guanyar dimensió i consolidar la internacionalització d'una empresa que, a dia d'avui, ja exporta el 70% de la seva xifra de negoci, principalment a França, Regne Unit, Alemanya, Suïssa i Suècia.
 
En acabar la visita, cap a les 10:30 hores, el president de Gutmar, Joan Martorell, i el conseller F. Xavier Mena atendran els mitjans de comunicació.
 
Els mitjans que vulguin cobrir la visita han d’adreçar-se a l’empresa per tal d’acreditar-se.  Sr. David Agustín, telèfon 93 2234823 o e-mail dagustin@gutmar.com
 

09:00|Visita a l'empresa Gutmar.Gutmar (c. Metal·lúrgia, 53-55)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visita l’empresa Gutmar. L'acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.