El president Mas inaugura dilluns l'ampliació de les instal·lacions de la fàbrica de Llet ATO, a Vidreres

query_builder   5 octubre 2012 12:14

event_note Nota de premsa

El president Mas inaugura dilluns l'ampliació de les instal·lacions de la fàbrica de Llet ATO, a Vidreres

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dilluns vinent, 8 d’octubre,  l’ampliació de les instal·lacions de la fàbrica de Llet ATO a Vidreres (Selva). Acompanyaran el president el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.
 
Abans de l’acte inaugural, a les 16.40 hores, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament d’aquesta població, acompanyat de l’alcalde, Jordi Camps, i signarà en el llibre d’honor del consistori.
 
A les 17 hores, començarà l’acte d’inauguració de l’ampliació de la factoria de Llet ATO. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals, que aniran a càrrec del president de Llet ATO, Jaume Pont; de l’alcalde de Vidreres, i del president de la Generalitat. Durant l’acte es descobrirà una placa commemorativa.
 
Llet ATO ha invertit 30 milions d’euros en l’ampliació i modernització de les seves instal·lacions a Vidreres. Entre les actuacions realitzades destaquen la nova línia d’envasat, l’automatització del sistema de recepció i la construcció d’un nou magatzem automatitzat.
 
El president Mas inaugura l'ampliació de les instal·lacions de la fàbrica de Llet ATO, a Vidreres

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà l’ampliació de les instal·lacions de la fàbrica de Llet ATO. L'acompanyaran el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.

  • 16:40|Visita institucional a l'Ajuntament de Vidreres.Ajuntament de Vidreres (c. Girona, 3)|Vidreres (Selva)

    El president Mas, acompanyat de l'alcalde, Jordi Camps, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Vidreres.

  • 17:00|Inauguració de l'ampliació de la factoria ATO.Factoria de Llet ATO (carretera Costa Brava, 49)|Vidreres (Selva)

    El cap de l'Executiu inaugurarà l’ampliació de la factoria de Llet ATO. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals, que aniran a càrrec del president de Llet ATO, Jaume Pont; de l’alcalde de Vidreres, i del president de la Generalitat. Durant l’acte es descobrirà una placa commemorativa.