El delegat del Govern, Xavier Pallarès, presideix la constitució del Grup de Treball BCN World una oportunitat per a les Terres de l'Ebre

query_builder   11 octubre 2012 15:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Xavier Pallarès, presideix la constitució del Grup de Treball BCN World una oportunitat per a les Terres de l'Ebre

 
El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, presidirà el proper dilluns, 15 d’octubre, a les 10.00h, la constitució del Grup de Treball BCN World, una oportunitat per a les Terres de l’Ebre.
 
El reunió comptarà amb l’assistència per part del Govern de la Generalitat dels representants territorials dels departaments de Territori i Sostenibilitat, Empresa i Ocupació, Ensenyament i Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i també del director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, Jordi Borràs. A més a més, hi participa el director de la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV, Juan Antonio Duro.
 
D’altra banda, per part dels sectors socioeconòmics de les Terres de l’Ebre hi seran els representants de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), de la Cambra de Comerç de Tortosa i de PIMEC; juntament amb els delegats sindicals d’UGT, CCOO i USOC.
 
Un cop finalitzada la reunió, a les 11.30h aproximadament, Xavier Pallarès, oferirà una roda de premsa, a la seu de la Delegació territorial del Govern, Palau Abària (carrer Montcada, 23) a Tortosa.

10:00|Constitució del "Grup de Treball BCN World: Una oportunitat per a les Terres de l'Ebre".Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23. Palau Abària)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, presidirà la constitució del Grup de Treball BCN World una oportunitat per a les Terres de l'Ebre.