El president Mas presentarà demà el llibre de Jordi Pujol "El caminant davant del congost"

query_builder   18 octubre 2012 10:46

event_note Nota de premsa

El president Mas presentarà demà el llibre de Jordi Pujol "El caminant davant del congost"

 
·        L’acte se celebrarà a l’Ateneu barcelonès, a les 19 hores
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presentarà demà, divendres, dia 19 d’octubre, el nou llibre de l’expresident Jordi Pujol El caminant davant del congost. Quan tot és difícil. I necessari, en un acte organitzat pel Centre d’Estudis Jordi Pujol i Edicions Proa.
 
L’acte tindrà lloc a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu barcelonès, a les 19 hores. La presentació començarà amb una benvinguda a càrrec del president de l’Ateneu, Francesc Cabana i, seguidament, prendrà la paraula l’editor de Grup 62, Josep Lluch. A continuació, es donarà pas a les intervencions de l’expresident Pujol i del president Mas, que clourà l’acte amb el seu parlament.
 
El caminant davant del congost és un recull de conferències i articles de Jordi Pujol on exposa la seva visió d’Espanya i la seva relació amb Catalunya. Amb el subtítol Quan tot és difícil. I necessari, aquest nou volum signat per l’expresident de la Generalitat inclou també una llarga introducció sobre el seu compromís amb el moment actual.
 
Nota per als mitjans: Per limitacions d’espai, els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’han d’haver acreditat prèviament davant del Centre d’Estudis Jordi Pujol ( contactar amb Lídia Juanmartí a través del correu ljuanmarti@jordipujol.cat o al telèfon 93 342 85 35). La data límit per confirmar l’assistència és avui dijous a les 19.00h.
Per motius de logística, l’acreditació a la premsa el dia de l’acte només es farà de 18.15h a 18.30h al vestíbul de l’Ateneu Barcelonès.
 
 

19:00|El president de la Generalitat, Artur Mas, presenta el nou llibre de l'expresident Jordi Pujol.Ateneu barcelonès. Saló Oriol Bohigas (c. Canuda, 6)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presentarà el nou llibre de l’expresident Jordi Pujol El caminant davant del congost. Quan tot és difícil. I necessari, en un acte organitzat pel Centre d’Estudis Jordi Pujol i Edicions Proa. L'acte començarà amb una benvinguda a càrrec del president de l’Ateneu, Francesc Cabana i, seguidament, prendrà la paraula l’editor de Grup 62, Josep Lluch. A continuació, es donarà pas a les intervencions de l’expresident Pujol i del president Mas, que clourà l’acte amb el seu parlament. També hi assistiran el conseller de Salut, Boi Ruiz; el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; i la consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal.
 
Nota per als mitjans: Per limitacions d’espai, els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’haver acreditat prèviament davant del Centre d’Estudis Jordi Pujol. Per motius de logística, l’acreditació a la premsa el dia de l’acte només es farà de 18.15h a 18.30h al vestíbul de l’Ateneu Barcelonès.