La consellera Capdevila explica el nou horitzó de les polítiques de joventut del Govern a la Trobada Nacional de la Seu d'Urgell

query_builder   23 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila explica el nou horitzó de les polítiques de joventut del Govern a la Trobada Nacional de la Seu d'Urgell

També farà balanç de les actuacions impulsades pel Departament en l'equador de la legislatura
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, s’adreçarà, el proper divendres a les 13.00h, als prop de 550 càrrecs electes i professionals de joventut d’arreu del país reunits a la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut que es fa la Seu d’Urgell. En el seu discurs, la consellera farà balanç de les actuacions impulsades pel Departament en matèria de joventut en l’equador de la legislatura, i explicarà el nou horitzó de les polítiques de joventut del Govern per als propers anys.
 
Posteriorment la Consellera atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin.
 
A la tarda, Carme Capdevila inaugurarà l’Oficina d’Emancipació Jove de l’Alt Urgell a la Seu. La nova oficina donarà servei personalitzat a tots els joves de la comarca, abordant d’una manera integral i pròxima qualsevol dels temes que afecten a la seva emancipació (habitatge, treball, formació, salut, cultura, mobilitat...). És la segona oficina d’aquestes característiques que es posa en funcionament a Catalunya (després de la del Montsià) com a prova pilot del nou model d’equipaments i serveis per a la joventut que el Departament vol implantar arreu del país.

13:00|.Sala Sant Domènec (c. Sant Domènec, 2)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà balanç de les polìtiques de Joventut i explicarà les actuacions previstes per als propers anys, dins de la trobada Nacional de Joventut.