Joana Gavarro rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, en farà el lliurament

query_builder   25 octubre 2012 11:00

event_note Nota de premsa

Joana Gavarro rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, en farà el lliurament

Joana Gavarro rebrà la Medalla Centenària de Benestar Social i Família aquest divendres. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Maria Solé, li lliurarà la medalla. A l’acte, que se celebrarà a l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, també hi assistiran familiars i amics, així com l’alcalde del municipi, Mateu Montserrat, i altres representants del consistori.
 
Joana Gavarro i Llenas va néixer el 12 d’agost de 1912 al Pla de Santa Maria, on ha viscut tota la vida. Va treballar en una fàbrica tèxtil des dels 14 anys fins que es va jubilar. Té dos fills i tres néts. Actualment passa temporades al Pla de Santa Maria amb el seu fill i a l’hivern viu a casa de la seva filla, a Valls.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:00|Medalla Centenària a la senyora Joana Gavarro.Ajuntament del Pla de Santa Maria (pl. de la Vila, 1)|El Pla de Santa Maria (Alt Camp)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Maria Solé, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Joana Gavarro.