El conseller de Cultura clou la celebració dels 10è aniversari de la creació de l'Escola Superior d'Arxivística

query_builder   23 octubre 2012 13:25

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura clou la celebració dels 10è aniversari de la creació de l'Escola Superior d'Arxivística

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, farà la cloenda de la Celebració dels 10 anys de la creació de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documentació (ESAGED). A l’acte també hi participaran el Vicerector de Política Acadèmica de la UAB, Juan Jesús Donaire; el professor i coordinador de titulació de l’Escola, Alfred Mauri i el director de l’ESAGED, Ramon Alberch.
 
En el decurs de la celebració es lliuraran els diplomes de la 2a promoció del Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents, de la novena Promoció de Graduats Superiors en Arxivística i Gestió de Documents i els premis extraordinaris de titulació.

19:00|Celebració dels 10 anys de la creació de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documentació.Hotel Campus (Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, farà la cloenda de la Celebració dels 10 anys de la creació de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documentació (ESAGED).