Primera reunió del Patronat de l'Institut de Recerca de l'Energia de Catalunya (IREC)

query_builder   23 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Primera reunió del Patronat de l'Institut de Recerca de l'Energia de Catalunya (IREC)

Convocatòria mitjans gràfics
Demà divendres, 24 d’octubre, a les onze del matí, se celebrarà la primera reunió del Patronat de l’Institut de Recerca de l’Energia de Catalunya (IREC). La reunió estarà presidida pel conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, i també hi assistiran el conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet; el secretari general d’Energia del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, Pedro Luis Marín; i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró.
 
A la reunió també hi prendran part representants de la resta d’integrants del Patronat de l’IREC, és a dir, l’Instituto para la Diversificación y el Ahorro de la Energía (IDAE), el Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT), la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, Gas Natural, Endesa i Societat General d’Aigües de Barcelona.
 
A l’inici de la trobada, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges.

11:00|.Secretaria d'Economia (Gran Via de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, presidirà la primera reunió del Patronat de l’Institut de Recerca de l’Energia de Catalunya (IREC). A la trobada també hi assistiran el conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet; el secretari general d’Energia del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, Pedro Luis Marín; i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró. A l’inici de la trobada, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges.