El president, acompanyat de la consellera Tura, inaugurarà demà, divendres, el nou Centre Penitenciari de Lledoners

query_builder   23 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president, acompanyat de la consellera Tura, inaugurarà demà, divendres, el nou Centre Penitenciari de Lledoners

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà demà, divendres 24 d’octubre, el nou centre penitenciari de Lledoners, ubicat al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada (Bages).
 
L’acte començarà a les 12.00 hores, amb una visita del president i la resta d’autoritats al mòdul de comunicacions i al Centre de Control Integral. Tot seguit, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec de l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez; de la consellera Tura; i del president Montilla. Un cop finalitzats els discursos, el cap de l’Executiu continuarà el recorregut per la resta d’instal·lacions d’aquest recinte penitenciari.
 
Nota: Prèviament a l’acte inaugural,i per tal que els mitjans de comunicació puguin tenir detalls de l’obra i també imatges de recurs, la consellera Tura i els responsables del centre penitenciari faran un recorregut comentat per les instal·lacions del Centre.
 
Els mitjans hauran d’acreditar-se per tal de cobrir l’acte inaugural. Els interessats han d’enviar nom, cognoms, mitjà, DNI i matrícula del vehicle a l’adreça de correu premsa.dj@gencat.net o bé trucant al telèfon 93.316.43.86/44 38/44 39 i 4372, fins avui dijous, a les 16.30 hores.
Aquells mitjans que necessitin desplaçar una unitat mòbil, caldrà que ho especifiquen també.

12:00|.Centre Penitenciari de Lledoners (ctra. C-55 de Manresa a Solsona, km. 37, camí de Les Torres)|Sant Joan de Vilatorrada (El Bages)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà el nou centre penitenciari de Lledoners, ubicat al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). L’acte començarà amb una visita al mòdul de comunicacions i al Centre de Control Integral. Tot seguit, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec de l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez; de la consellera Tura; i del president Montilla. Un cop finalitzats els discursos, el cap de l’Executiu continuarà el recorregut per la resta d’instal·lacions d’aquest recinte penitenciari.