La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, lliura els títols de Baccalauréat a la primera promoció que ha cursat el currículum mixt

query_builder   2 novembre 2012 12:34

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, lliura els títols de Baccalauréat a la primera promoció que ha cursat el currículum mixt

 
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, lliurarà el dilluns 5 de novembre els títols de Baccalauréat del curs 2011-2012 als 22 alumnes de la primera promoció que ha cursat el currículum mixt. L’acte tindrà lloc a partir de dos quarts de sis de la tarda a la sala d’actes del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També hi assistiran la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan, i la cònsol general de França a Barcelona, Anne Grillo.
 
En el curs 2012-2013 s’han incorporat quatre centres més al currículum mixt de Batxillerat i Baccalauréat, conegut com el Batxibac: Institut Llançà (Llançà), Institut Ridaura (Castell-Platja d’Aro), Institut Manuel de Cabanyes (Vilanova i la Geltrú) i Institut Jaume Balmes (Barcelona). D’aquesta manera es sumen als 11 centres que ja l’impartien: Bon Soleil (Gavà), Institut Gabriel Ferrater i Soler (Reus), Institut Vicenç Plantada (Mollet del Vallès), Institut Baix Penedès (El Vendrell), Institut Montserrat (Barcelona), Institut Samuel Gili i Gaya (Lleida), Institució Cultural del CIC (Barcelona), Institut S. Sobrequès i Vidal (Girona), Institut Moises Broggi (Barcelona) i Institut Pons Icart (Tarragona).
 
En total 179 alumnes cursen enguany el Batxibac. La doble titulació de Batxillerat i Baccalauréat comporta incorporar al currículum la Història de França i la Llengua i literatura franceses, i cursar un terç de les hores lectives en llengua francesa. Un cop finalitzat el currículum mixt l’alumnat ha de superar una prova externa per a l’obtenció del títol.
 
 
2 de novembre de 2012

17:30|Lliurament de diplomes de Baccalauréat .Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, lliurarà els diplomes Batxillerat Baccalauréat 2011-2012.