Llena presideix, a Balaguer, la presentació del llibre "La cuina del conill", de Josep Maria Morell

query_builder   24 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presideix, a Balaguer, la presentació del llibre "La cuina del conill", de Josep Maria Morell

Prèviament, el titular del DAR assistirà a la presentació del projecte Ribagorça Romànica, a la Vall de Boí
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà el proper diumenge, a partir de les 19:30 hores, la presentació del llibre “La cuina del conill”, que tindrà lloc a l’ajuntament de Balaguer.
L’acte també comptarà amb la presència de l’autor del llibre, el cuiner Josep Maria Morell, del director de Pagès Editors, Lluís Pagès, de l’escriptor i director de la Col·lecció Catxipanda, Vidal Vidal, a més de l’alcalde de la capital de la Noguera, Miquel Aguilà.
 
L’obra, prologat pel conseller Llena, és el dotzè llibre del xef balaguerí, i conté prop d’un centenar de receptes amb el conill com a principal ingredient. Segons el mateix autor, es tracta d’un “receptari fàcil i nostàlgic que remunta els amants de la cuina a les receptes més antigues i familiars, la cuina de sempre”.
 
Prèviament, a les 11:00 hores, el responsable del DAR, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales, assistirà a la presentació de l'Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica, que tindrà lloc a l'església de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del llibre “La cuina del conill”
DIA:
Diumenge, 26 d’octubre de 2008
HORA:
19:30 hores
LLOC:
Sala d’actes de l’ajuntament
Plaça Mercadal, 1
Balaguer
 
 
24 d’octubre de 2008

19:30|.Sala d'actes de l'Ajuntament (Plaça Mercadal, 1)|Balaguer (La Noguera)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presideix la presentació del llibre “La cuina del conill”. Prèviament, a les 11:00 hores, assistirà a la presentació de l'Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica, a l'església de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí.