Presentació del nou parc solar fotovoltaic del recinte Gran Via de Fira de Barcelona

query_builder   24 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del nou parc solar fotovoltaic del recinte Gran Via de Fira de Barcelona

Convocatòria a mitjans
El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, acompanyat del secretari d’Economia, Andreu Morillas, i del president del consell d’administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, presentaran el proper dilluns 27 d’octubre el nou parc solar fotovoltaic instal·lat a les cobertes del recinte Gran Via de Fira de Barcelona, amb una visita a la planta.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la planta solar des de l’heliport, a les 10.00h, durant la visita a les instal·lacions. La presentació del parc solar començarà a les 10.15h en una sala del recinte.  

Punt de trobada: Hall Europa

10:00|.Fira de Barcelona - Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, s/n - cantonada amb el carrer Ciències) |Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, acompanyat del secretari d’Economia, Andreu Morillas, i del president del consell d’administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, presentarà el nou parc solar fotovoltaic instal·lat a les cobertes del recinte Gran Via de Fira de Barcelona.