Presentació dels resultats de l'estudi eControl DM_AP

És l'estudi de major abast a nivell internacional sobre el control de la diabetis

query_builder   9 novembre 2012 11:59

event_note Nota de premsa

Presentació dels resultats de l'estudi eControl DM_AP

És l'estudi de major abast a nivell internacional sobre el control de la diabetis

El proper dilluns 12 de novembre, a les 11 hores, es presentaran els resultats de l’estudi eControl DM_AP. Es tracta de l’estudi de major abast sobre el control de la diabetis dut a terme a nivell internacional.
 
L’Estudi ha estat realitzat per l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol en col·laboració amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Institut Català de la Salut (ICS) i amb el suport de l’empresa Sanofi. L’estudi s’ha desenvolupat a partir de les dades recollides a la història clínica informatitzada de l’ICS. S’han revisat 3,7 milions d’històries clíniques corresponents a la població atesa per l’ICS i s’han detectat més de 286.000 casos (7,6% de la població).
 
L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Departament de Salut i hi participaran el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Antoni Mateu; el director gerent de l’ICS, el doctor Joaquim Casanovas; el doctor Bonaventura Bolibar, director científic de l’IDIAP Jordi Gol; i comptarà amb les intervencions de dos dels investigadors principals de l’estudi, el doctor Dídac Mauricio, cap del servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Roda de premsa
DIA:
Dilluns 12 de novembre
HORA:
11 hores
LLOC:
Pavelló Ave Maria
Travessera de les Corts, 131-159
Barcelona
   
 
 
9 de novembre de 2012
 

11:00|Presentació dels resultats de l'Estudi eControlDM.Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonés)

El director de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, Antoni Mateu, farà la presentació dels resultats de l'Estudi eControlDM.