Acte d'homenatge a Jaume Curbet i Hereu

query_builder   27 novembre 2012 10:00

event_note Nota de premsa

Acte d'homenatge a Jaume Curbet i Hereu

El Departament d’Interior homenatja a Jaume Curbet i Hereu en reconeixement a la seva trajectòria d’estudi en el camp de la seguretat i a la seva contribució al model de policia de Catalunya.
A l'acte hi participaran el Conseller d'Interior en funcions, Felip Puig, la directora de l'ISPC, Núria Aymerich, l'exdiputat al Parlament de Catalunya, Joaquim Nadal i el germà de Jaume Curbet, Quim Curbet.
L’acte tindrà  lloc a la sala d’estudis del Centre de Coneixement de la Seguretat de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya que, a partir d’ara, portarà el seu nom. L'homenatge comptarà amb la presència de familiars de Curbet, del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Sr. Eudald Casadesús, del diputat al Parlament de Catalunya, Jaume Bosch, de directius del Departament d'Interior i de comandaments dels cossos de policia de Catalunya, entre d'altres.
L'homenatge comptarà amb la presència de familiars de Jaume Curbet, del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Sr. Jordi Moltó, de l'exdiputat al Parlament de Catalunya, Jaume Bosch, de directius del Departament d'Interior i de comandaments dels cossos de policia de Catalunya, entre d'altres.
 
Els mitjans que vulgueu cobrir aquest acte us heu d’acreditar abans de les 17:00 hores d'avui dimarts 27 de novembre, enviant al correu electrònic comunicacio.ispc@gencat.cat nom i cognoms, DNI, mitjà i matrícula del cotxe, si en porteu.

Per més informació, podeu contactar amb Letícia Rodríguez (695.56.14.58 / 93 554 13 05 / comunicacio.ispc@gencat.cat) o amb l'Oficina de Comunicació  del Departament d'Interior: 93 551 21 48 / 93  551 22 48 / 93 551 22 69


11:00|Acte d'homenatge a Jaume Curbet i Hereu.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ctra. C-17, Barcelona-Ripoll, km. 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior en funcions, Felip Puig, presidirà l'homenatge a Jaume Curbet, en reconeixement a la seva trajectòria d’estudi en el camp de la seguretat i a la seva contribució al model de policia de Catalunya. També hi assistiran la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich; l'exdiputat al Parlament de Catalunya, Joaquim Nadal; el germà de Curbet, Quim Curbet, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó.