El president Mas presidirà demà l'acte de lliurament de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012

query_builder   10 desembre 2012 16:45

event_note Nota de premsa

El president Mas presidirà demà l'acte de lliurament de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012

  • Durant la cerimònia, s'entregaran 14 medalles a persones, dues d'elles a títol pòstum, i 6 plaques a empreses
El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, acompanyat pel conseller d’Empresa i Ocupació en funcions, Francesc Xavier Mena, presidirà demà, dimarts 11 de desembre, l’acte de lliurament de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012.
 
L’acte es farà a les 19.30 hores al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. En el decurs de la cerimònia es distingirà a catorze persones, dues d’elles a títol pòstum, amb la Medalla Macià, i a sis empreses i entitats amb seu a Catalunya amb la Placa Macià.
 
Els guardons, creats el 1938, volen distingir persones, empreses i entitats per la seva aportació al món laboral i al conjunt de l’economia catalana. Les Medalles i Plaques President Macià són també un reconeixement a persones i entitats que s’hagin distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball.
 
L’acte de lliurament l’obrirà el president Mas, que donarà la paraula al conseller Mena. Seguidament, intervindrà la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sánchez, que farà la lectura del decret de concessió de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012. A continuació, el president de la Generalitat lliurarà els guardons i, seguidament, hi haurà parlaments de l’empresari Joan Pericas, que pronunciarà unes paraules d’agraïment en nom de tots els distingits, i del president Mas. L’actuació del Quartet de Corda del Conservatori del Liceu posarà punt i final a l’acte.  
 
El Govern va aprovar en la reunió del passat 20 de novembre atorgar la Medalla al Treball a les catorze persones següents, les dues primeres de les quals a títol pòstum: Jordi Comas, Jesús Farga, Joan Buscà, Gregorio Lalmolda, Josep Reverté, Anna Hero, Joan Pericas, Lluís Casanovas, Bonaventura Rebés, Francesc Xavier Llovera, Jordi Grau, Maria Rosa Rubio, Joan Escolar i Esteve Blasi.
 
Les empreses distingides amb les Plaques al Treball són: Girbau SA, Constructora Calaf, Jutjats Mercantils de Barcelona, Trias Galetes-Biscuits SA, Associació d’Ocupació de l’Esplai de Catalunya “La Torxa” i el Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona.

19:30|El president Mas lliura les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, acompanyat pel conseller d’Empresa i Ocupació en funcions, Francesc Xavier Mena, presidirà l’acte de lliurament de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012. En el decurs de la cerimònia es distingirà catorze persones, dues d’elles a títol pòstum, amb la Medalla Macià, i a sis empreses i entitats amb seu a Catalunya amb la Placa Macià.
 
L’acte l’obrirà el president Mas, que donarà la paraula al conseller Mena. Seguidament, intervindrà la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sánchez, que farà la lectura del decret de concessió de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012. A continuació, el president de la Generalitat lliurarà els guardons i, seguidament, hi haurà parlaments de l’empresari Joan Pericas, que pronunciarà unes paraules d’agraïment en nom de tots els distingits, i del president Mas.
 
També hi assistiran, per part del Govern, el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en funcions, Josep Maria Pelegrí; la consellera de Justícia en funcions, Pilar Fernández Bozal; el portaveu del Govern en funcions i secretari general de la Presidència, Francesc Homs; els delegats del Govern en funcions a Barcelona, Tarragona, Girona i Catalunya Central, Salvador Jorba, Joaquim Nin, Eudald Casadesús i Jordi Moltó, respectivament, i el director del Consell Català de l'Esport, Albert Marco.