El president Mas farà diumenge el missatge institucional de Cap d'Any

query_builder   28 desembre 2012 16:01

event_note Nota de premsa

El president Mas farà diumenge el missatge institucional de Cap d'Any

• El missatge romandrà embargat fins a les 21 hores
El president de la Generalitat, Artur Mas, farà diumenge vinent, 30 de desembre, el tradicional missatge institucional de Cap d’Any, des del Saló Mare de Déu de Montserrat del Palau de la Generalitat. El missatge serà emès a les 21 hores.
 
TV3 serà l’encarregada d’enregistrar el missatge institucional i posteriorment facilitarà les imatges, fent un “play out”, deixant el senyal al repetidor de Collserola per a totes les televisions. Enviarà el missatge dues vegades, a les 20.00 i a les 20.15 hores. (Per a qualsevol aclariment al respecte, cal posar-se en contacte amb Iñaki Garrido o Núria Balaguer, de producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00).
 
Pel que fa a les ràdios, Catalunya Ràdio facilitarà un enllaç d’Internet des del qual es podrà descarregar el missatge del president. L’enllaç serà operatiu a partir de les 20 hores. (La persona de contacte per a qualsevol consulta és Francesc Soler, tel. 93 306 92 00, extensió 1469).
 
Des d’aquest Gabinet de Premsa i Comunicació, també s’enviarà cap a les 16.00 hores de la tarda de diumenge el text i una fotografia de la gravació, per correu electrònic.
 
En tots els casos, el missatge romandrà embargat fins a les 21 hores.

21:00|Emissió del missatge de Cap d'Any del president. |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, farà el tradicional missatge institucional de Cap d’Any des del Saló Mare de Déu de Montserrat del Palau de la Generalitat. Aquest missatge serà emès a partir de les nou del vespre, moment fins al qual restarà embargat.