Josep Viñas visita demà diversos ajuntaments i dependències socials de l'Alt Empordà

query_builder   2 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Josep Viñas visita demà diversos ajuntaments i dependències socials de l'Alt Empordà

La residència Nova Vida per a la gent gran de Roses incrementarà les places concertades amb el Departament fins a tenir-ne 80
El director dels serveis territorials a Girona del Departament d’Acció Social, Josep Viñas, visitarà demà divendres diversos ajuntaments i dependències socials de l’Alt Empordà.
 
Començarà la visita a l’Escala, al centre de dia per a gent gran Casa del Mar, que té una capacitat de 15 places i està tramitant ser centre col·laborador del Departament amb un mínim de 5 places. En la seva visita estarà acompanyat per diversos membres del Consistori.
 
Posteriorment, el Director territorial, Josep Viñas es traslladarà a l’Armentera i s’entrevistarà amb l’alcalde de la població, Josep Oliveres, per tractar sobre diversos temes de serveis socials.
 
Finalment, Viñas anirà a Roses per visitar la residència per a gent Nova Vida de l’entitat Doctor August Pi i Sunyer. Aquesta residència te una capacitat de 112 places, de les quals 50 són concertades amb el Departament i ja han demanat ampliar la concertació a 30 places més, amb la qual cosa hi haurà 80 places públiques del Departament.
 
Josep Viñas acabarà la visita a la seu de l’ajuntament de Roses amb una entrevista amb l’alcaldessa de la població, Magda Casamitjana, i altres membres del consistori.

12:45|.Residèncias Nova Vda - Carrer Romanyac 17|Roses (L' Alt Empordà)

El director territorial a Girona del  Departament d'Acció Social, Josep Viñas, visita l'Alt Empordà. En acabar la visita a la residència de gent gran Nova Vida, de Roses, atendrà els mitjans de comunicació