La consellera de Justícia i l'alcalde d'El Prat visiten els treballs de neteja que realitzen interns als espais naturals del Delta del Llobregat

query_builder   2 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia i l'alcalde d'El Prat visiten els treballs de neteja que realitzen interns als espais naturals del Delta del Llobregat

Els interns treballen per al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE)
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de l’alcalde d’El Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, el director-gerent de la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya, Jordi Sargatal, el secretari de secretari de Serveis Penitenciaris Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, el gerent del CIRE, Adolf Cabruja, i d’altres autoritats dels municipis col·laboradors i representants del Consorci del Delta del Llobregat, visitarà demà, 3 d’octubre, els treballs d’acondicionament d’espais naturals que porten a terme colles d’interns en semillibertat al Delta del Llobregat. Els interns treballen per al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), l’empresa pública del Departament de Justícia dedicada a la reinserció de persones privades de llibertat.
                   
Els mitjans que vulguin assistir a la visita hauran de  ser a les 10:30 h de demà divendres,  a la plaça de la Vila, 1, el Prat de Llobregat , des d’on sortirà un autocar que traslladarà als assistents a l’espai natural del Delta de Llobregat anomenat Cal Tet. La visita s’iniciarà a les 11.30h. En acabar hi haurà atenció als mitjans.

10:30|.Plaça de la Vila, 1|Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà els treballs de neteja que realitzen interns als espais naturals del Delta del Llobregat. 
Els mitjans que vulguin assistir-hi hauran de ser a les 10.30 hores a la plaça de la Vila, des d’on sortirà un autocar que traslladarà als assistents a l’espai natural del Delta de Llobregat anomenat Cal Tet. La visita s’iniciarà a les 11.30h. En acabar hi haurà atenció als mitjans.