El conseller de Cultura participa en la inauguració del Festival Barnasants que arriba per primer cop a Vielha

query_builder   24 gener 2013 14:57

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura participa en la inauguració del Festival Barnasants que arriba per primer cop a Vielha

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la inauguració de la 18a edició del Festival Barnasants cançó d’autor que tindrà lloc demà divendres, a les 21.00 hores a Vielha. En l’acte inaugural hi participaran també el síndic d’Aran, Carlos Barrera; el Vicepresident de la Diputació de Lleida, Joan Pau Perdices; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias i el director del Festival Barnasants, Pere Camps. És el primer cop que el Festival Barnasants celebra un concert a la Val d’Aran.
 
El concert inaugural, a càrrec d’Enric Hernàez i Alidé Sans, està coproduït per BarnaSants i els festivals Sèm e Serem de Tolosa i l’Estivada de Rodés.

21:00|Inauguració del Festival Barnasants.Teatre Cinema de Vielha (av. Baile Calbetò Barra, s/n) |Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la inauguració de la 18a edició del Festival Barnasants cançó d’autor. En l’acte inaugural hi participaran també el síndic d’Aran, Carlos Barrera; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Joan Pau Perdices; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias i el director del Festival Barnasants, Pere Camps.