La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura la primera jornada d'estudi sobre negociació col·lectiva organitzada pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya

query_builder   2 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura la primera jornada d'estudi sobre negociació col·lectiva organitzada pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya

La jornada tindrà lloc demà divendres, 3 d'octubre, a l'auditori de la Torre Agbar (Avda. Diagonal, 211, Barcelona) i la consellera de Treball, Mar Serna, farà la inauguració a les 09:30 hores
Us tornem a reenviar la convocatòria perquè en la versió anterior hi havia una errada al quadre inferior.

Demà DIVENDRES, 3 D'OCTUBRE,el Consell de Relacions Laborals de Catalunya ha organitzat, emmarcada en les XXI Jornades de la Comissió Consultiva Nacional de Convenis Col·lectius, una jornada d'estudi sobre la negociació col·llectiva. La jornada tindrà lloc a l'auditori de la Torre Agbar (Avda. Diagonal, 211, Barcelona) i a les 09:30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, farà la inauguració.
L'objectiu de la jornada és reflexionar sobre el paper que ha tingut i ha de tenir la negociació col·lectiva en la regulació de les condicions de treball, així com en com es pot millorar la estructura de la negociació col·lectiva. La jornada serà oberta als mitjans de comunicació.
A l'acte d'inauguració també intervindrà el president de la Comissió Consultiva Nacional de Convenis Col·lectius, Tomás Sala, i tot seguit, a les 10:00 hores, el magistrat especialista de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Galícia, Fernando Lousada, presentarà una ponència sobre "El temps de treball i la negociació col·lectiva".
A les 11:15 hores, la segona ponència, que presentarà la professora titular de dret del treball i de la Seguretat Social de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), Yolanda Valdeolivas, versarà sobre "La seguretat i la salut laboral a la negociació col·lectiva".
Més tard, a les 12:15 hores, hi haurà una taula rodona sobre "El paper dels acords interconfederals a la Negociació Col·lectiva", amb representants de la patronal CEOE-Cepyme i dels sindicats UGT i CCOO. A les 16:00 hores tindrà lloc una segona taula rodona, aquest cop centrada en "La negociació col·lectiva a Catalunya", amb representants de les patronals catalanes Foment del Treball Nacional i Pimec, així com dels sindicats CCOO i UGT de Catalunya.
Finalment, la cloenda de la jornada serà a les 18:00 hores i anirà a càrrec del director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, conjuntament amb el president de la Comissió Consultiva Nacional de Convenis Col·lectius, Tomás Sala.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura la primera jornada d'estudi sobre negociació col·lectiva organitzada pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya
DIA:
3 d'octubre (divendres)
HORA:
09:30 hores. Inauguració de la jornada a càrrec de la consellera de Treball, Mar Serna
LLOC:
Auditori
Torre Agbar
Avda. Diagonal, 211
Barcelona
Dijous, 2 d'octubre de 2008

09:30|.Torre Agbar (av. Diagonal, 211)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la Jornada d'estudi sobre negociació col·lectiva organitzada pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya.