El president Artur Mas inaugura dilluns vinent l'onzena edició del certamen de moda 080

query_builder   25 gener 2013 14:00

event_note Nota de premsa

El president Artur Mas inaugura dilluns vinent l'onzena edició del certamen de moda 080

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà dilluns vinent, dia 28 de gener, l’onzena edició del 080 Barcelona Fashion en un acte que tindrà lloc a les 20.10 hores a l’edifici DHUB de la Plaça de les Glòries.
 
En arribar, el president farà una breu visita a les instal·lacions i, tot seguit, hi haurà els parlaments del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez, i del president Mas. A l’acte també hi serà present la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.
 
Posteriorment, a les 21.00 hores el cap de l’Executiu, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, té previst assistir a la desfilada inaugural que farà Mango.
 
El 080, que se celebrarà del 28 al 31 de gener, es consolida com a punt de trobada del sector i manté l’aposta per crear sinergies entre el talent, el món del disseny i la producció, integrant la totalitat de la creativitat en el disseny de moda a Barcelona en un únic certamen.
 
Amb el 080 Barcelona Fashion, el Departament d’Empresa i Ocupació -mitjançant el CCAM- aposta per una passarel·la per la qual desfilin dissenyadors i marques consolidades, que contribueixi a reforçar els vincles entre disseny i indústria. Per això, com en les darreres edicions, participen en el certamen una representació d’empreses de l’Associació Catalana del Tèxtil i la Moda. Prop d’una trentena de dissenyadors i marques presentaran les noves col·leccions per la temporada  tardor-hivern 2013-2014.
 
En aquesta nova edició també s’incorpora una nova àrea oberta al públic que té per objectiu apropar la passarel·la a la ciutat i consolidar el certamen com a plataforma de comercialització.
 
D’altra banda, coincidint amb el 080 se celebrarà la primera edició de Barcelona Fashion Summit, que respon a l’objectiu de incorporar continguts dirigits al públic empresarial en el conjunt d'activitats del certamen de moda i que tindrà el format d’un congrés anual que tractarà els temes principals de l’actualitat del negoci de la moda.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquests actes s’hauran hagut d’acreditar davant el 080 a través del web http//www.080barcelonafashion.cat.
 

20:10|El president Mas inaugura el 080 Barcelona Fashion.Edifici DHUB Glòries (c. Badajoz, 185)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà l’onzena edició del 080 Barcelona Fashion. Després d'una breu visita a les instal·lacions hi haurà  parlaments del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez, i del president Artur Mas. A l’acte també hi serà present la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.