Roda de premsa: Presentació de la nova targeta sanitària Cuida'm

query_builder   29 gener 2013 13:32

event_note Nota de premsa

Roda de premsa: Presentació de la nova targeta sanitària Cuida'm

El conseller de Salut, Boi Ruiz, oferirà, el proper dimecres 30 de gener, una roda de premsa per presentar la nova targeta sanitària Cuida’m. L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la sala d’actes del Departament de Salut.
 
Un dels objectius del Pla de Salut 2011-2015 és que els sistema de salut atengui determinats grups de població tenint en consideració les seves característiques particulars i és per això que s’ha elaborat una targeta específica per tal d’identificar les persones que pertanyen a col·lectius d’alta fragilitat relacional.
 
La nova targeta sanitària es començarà a implantar mitjançant una prova pilot en alguns territoris i amb algunes malalties específiques. A la targeta se li afegirà la identificació " Cuida’m" per tal identifica aquelles persones que per les seves característiques clíniques necessiten un conjunt d’actuacions diferenciades en la seva relació amb els professionals i els serveis sanitaris.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Roda de premsa: Presentació de la targeta CUIDA’M
DIA:
Dimecres 30 de gener
HORA:
12 hores
LLOC:
Sala d’actes del Departament de Salut
Travessera de les Corts 131-159
Barcelona
   

12:00|Presentació de la Targeta 'Cuida'm'.Departament de Salut. Sala d'actes (trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, presentarà en roda de premsa la nova targeta sanitària Cuida'm.