La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Sílvia Casellas, obre les I Jornades sobre postadopció a Catalunya

query_builder   29 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Sílvia Casellas, obre les I Jornades sobre postadopció a Catalunya

Aquest servei ofereix consulta i orientació a aquelles famílies que ja han adoptat un infant
La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA) del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Sílvia Casellas, obrirà el pròxim dijous les I Jornades sobre la postadopció a Catalunya organitzades per l’ICAA. Les jornades s’adrecen a professionals del món de l’adopció, la infància i l’adolescència i tindran lloc a la sala d’actes de la Secretaria de Joventut.
 
La postadopció és un servei de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció adreçat a totes aquelles famílies que ja han adoptat un infant. Ofereix un espai de consulta, orientació i intervenció individual i familiar per tractar les necessitats que puguin aparèixer durant el procés posterior a l’adopció.
 
Les I Jornades sobre la postadopció a Catalunya es distribuiran en tres sessions: dijous, divendres i l’11 de novembre. En aquestes trobades es debatran, entre d’altres, qüestions com la postadopció i l’escolaritat, l’atenció especialitzada, la persona adoptada adulta o la recerca dels orígens en l’adopció.

09:30|.Sala d'actes. Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Sílvia Casellas, obrirà les I Jornades sobre postadopció a Catalunya.