La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix el 25è aniversari de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar

query_builder   1 febrer 2013 14:09

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix el 25è aniversari de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar

 

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà el proper dilluns 4 de febrer la celebració del 25è aniversari de l’Institut Mare de Déu de la Candelera de l’Ametlla de Mar. L’acte tindrà lloc a les 13h a l’institut.

 
En l’acte també hi seran presents l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí; el director dels serveis territorials a les Terres de l’Ebre, Antoni Martí; i el  delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès.
 
Durant la visita, la consellera d’Ensenyament descobrirà una placa commemorativa del 25è aniversari del centre. Posteriorment signarà el llibre d’honor de l’institut i assistirà al passi d’un vídeo sobre els 25 anys del centre.

13:00|Visita a l'Ametlla de Mar.Institut Mare de Déu de la Candelera|L'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà el 25è aniversari de l’Institut Mare de Déu de la Candelera de l’Ametlla de Mar. L'acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès.