La Generalitat i la Universitat de Lleida presenten demà el XI Fòrum d'Estudis sobre la Joventut

query_builder   29 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat i la Universitat de Lleida presenten demà el XI Fòrum d'Estudis sobre la Joventut

Les ponències, que se celebraran el 4, 5 i 6 de novembre, tractaran dels reptes del jovent en la nova societat digital
La Generalitat de Catalunya i la Universitat de Lleida presentaran en roda de premsa demà dijous, dia 30, el XI Fòrum d’Estudis sobre la Joventut, que, sota el lema “Societat digital, una visió local” se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de novembre a la UdL.
 
L’acte informatiu tindrà lloc a la Delegació del Govern i comptarà amb la presència del delegat territorial del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i el vicerector d'Estudiantat, Xavier Gómez. També hi seran el director dels Serveis territorials d’Acció Cívica i Ciutadania, Carles Vega, i el coordinador territorial de Joventut, Jordi Satorra.
 
El XI Fòrum d’Estudis sobre la Joventut, a través de diverses ponències i taules rodones, incidirà bàsicament en les oportunitats que ofereix als joves la societat digital en els àmbits educatiu, de relació i comunicació i professional.

10:30|.Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i el vicerector d'Estudiantat de la UdL, Xavier Gómez, presentaran el XI Fòrum d'estudis sobre la Joventut,  "Societat digital, una visió local".