La consellera de Treball, Mar Serna, es troba amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria

query_builder   29 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, es troba amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria

Demà, a les 09.30 hores
Demà, DIJOUS 30 D’OCTUBRE a les 09.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, mantindrà una trobada amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria. La trobada tindrà lloc a la Casa Àsia (Diagonal, 373) i serà oberta als mitjans de comunicació. 

Aquest projecte ajuda a les dones que desitgen avançar en la seva carrera -mentorades- a superar les dificultats que se'ls presenten acompanyades per una dona que ja ha aconseguit una posició rellevant en el seu àmbit d'actuació -mentores-. En total s'han constituït 50 parelles de tot Catalunya.
 
Les mentores són dones que ja han assolit un reconeixement en la seva carrera i que decideixen, de forma voluntària i sense remuneració, donar suport a altres dones per tal que assoleixin amb èxit els objectius de la seva carrera professional. Les mentores aconsellen, transmeten les seves experiències i ajuden a definir les oportunitats de desenvolupament a les mentorades.
 
Pel que fa a la mentorada, es tracta d’una persona que rep assessorament i orientació per una altra persona influent, amb l’objectiu de millorar aspectes de la seva vida professional.
 
Durant la sessió, un primer grup de mentores i mentorades rebran formació. Les mentorades sobre com gestionar el temps, definir estratègies i objectius, resoldre problemes i prendre decisions. Pel que fa a les mentores rebran formació sobre com definir estratègies per construir una relació amb la seva mentorada d’acord amb un pla de treball determinat i se’ls hi donaran eines per fomentar l’intercanvi amb la mentorada així com per reconèixer les seves habilitats personals i professionals.

09:30|.Casa Àsia (Av. Diagonal, 373)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, es trobarà amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria.