Carles Vega presideix la presentació de la IX Trobada estatal de famílies de persones amb Síndrome de Down

query_builder   29 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Carles Vega presideix la presentació de la IX Trobada estatal de famílies de persones amb Síndrome de Down

La trobada tindrà lloc a Lleida entre el 5 i el 8 de desembre
El director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, presidirà demà la presentació de la IX Trobada estatal de famílies de persones amb Síndrome de Down que tindrà lloc a Lleida entre el 5 i el 8 de desembre. La presentació tindrà lloc a les 18:15 hores a la Sala Jaume Magre de la capital del Segrià. També hi assistiran la regidora de Salut de l’Ajuntament de Lleida, Rosa Ball; el vicepresident 1r de la Diputació, Josep Presseguer; el president del Consell Comarcal del Segrià, Ricard Pont; i la presidenta de l’associació DOWN Lleida, Pilar Sanjuán.
 
La Trobada Estatal de Famílies de Persones amb Síndrome de Down, organitzada per DOWN Lleida, té per objectiu donar suport, millorar la formació i enfortir la relació i comunicació entre les famílies de persones afectades per aquesta discapacitat. La trobada espera reunir unes 700 persones arribades de tot l’Estat.

18:15|.Sala Jaume Magre (c. del Bisbe Torres, 1)|Lleida (El Segrià)

El director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, presidirà la presentació de la IX Trobada estatal de famílies de persones amb Síndrome de Down.