Presentació dels resultats d'un assaig clínic d'hemodiafiltració on-line

query_builder   14 febrer 2013 12:56

event_note Nota de premsa

Presentació dels resultats d'un assaig clínic d'hemodiafiltració on-line

El conseller de Salut, Boi Ruiz, oferirà, el proper divendres, 15 de febrer, una roda de premsa per presentar els resultats d'un assaig clínic d'hemodiafiltració on-line. A l'acte, que tindrà lloc a les 10 hores a la sala d’actes del Departament de Salut, també hi participaran el cap de Secció de Diàlisi del Servei de Nefrologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i coordinador de l'estudi, Dr. Francesc Maduell, i el president de la Societat Catalana de Nefrologia, Joan Manuel Díaz Gómez.
 
Un assaig clínic impulsat per la Societat Catalana de Nefrologia, i coordinat des de l'Hospital Clínic de Barcelona, és el primer en demostrar que l'hemodiafiltració on-line (HDF-OL) millora els resultats de l'hemodiàlisi convencional. Els resultats obtinguts amb 906 pacients procedents de 27 centres catalans, es publiquen al Journal of the American Society of Nephrology.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Roda de premsa: Presentació dels resultats d’un assaig clínic d’hemodiafiltració on-line
DIA:
Divendres 15 de febrer
HORA:
10 hores
LLOC:
Sala d’actes del Departament de Salut
Travessera de les Corts 131-159
Barcelona
 

10:00|Presentació dels resultats d'un assaig clínic d'hemodiafiltració on-line.Departament de Salut. Sala d'Actes (Travessera de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelona)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, presentarà en roda de premsa els resultats d'un assaig clínic d’hemodiafiltració on-line.