El conseller de Cultura presideix la presentació de l'exposició 'From here on. D'ara endavant'

query_builder   19 febrer 2013 13:45

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura presideix la presentació de l'exposició 'From here on. D'ara endavant'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell presidirà demà, dimecres 20 de febrer, la roda de premsa de presentació de l’exposició From here on. D’ara endavant. La postfotografia en l’era d’Internet i la telefonia mòbil, que es podrà visitar a l’Arts Santa Mònica del 21 de febrer al 13 d’abril. Aquesta exposició s’organitza en el marc de Mobile World Capital Barcelona.
 
La presentació, que tindrà lloc a les 12.30 hores a l’Arts Santa Mònica, comptarà amb la participació del director de Rencontres d’Arles, François Hébel; dels comissaris de la mostra, Joan Fontcuberta, Joachim Schmid i Erik Kessels; així com els representants de les entitats col·laboradores de l’exposició: el director general de Mobile World Capital, Ginés Alarcón; el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau; el director de l’Institut Francès, Yannick Rascouet; el director de la Fundació Foto Colectania, Pepe Font de Mora; i el director d’Arts Santa Mònica, Vicenç Altaió.
 
Un cop finalitzi la roda de premsa, es realitzarà una visita guiada a la mostra de la mà dels seus comissaris i d’algun dels artistes que hi seran presents, com Laia Abril, Roc Herms, Thomas Mailander i Penelope Umbrico.
 
A la tarda, a les 19 hores, el conseller Mascarell participarà en la inauguració de l’exposició Obra-col·lecció. L’artista com a col·leccionista a la Fundació Foto Colectania. Aquesta mostra es podrà visitar del 21 de febrer al 25 de maig i oferirà un programa d'activitats conjuntes amb l' exposició From here on. D'ara en endavant. La postfotografia en l'era d'internet i la telefonia mòbil d’Arts Santa Mònica.

12:30|Roda de premsa de presentació "From here on".Ars Santa Mònica (la Rambla, 7)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell presidirà la roda de premsa de presentació de l’exposició From here on. D’ara endavant. La postfotografia en l’era d’Internet i la telefonia mòbil, que es podrà visitar a l’Arts Santa Mònica del 21 de febrer al 13 d’abril.