El conseller Vila presideix l'acte de commemoració dels 30 anys de la Llei d'Alta Muntanya

query_builder   8 març 2013 13:55

event_note Nota de premsa

El conseller Vila presideix l'acte de commemoració dels 30 anys de la Llei d'Alta Muntanya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presidirà demà dissabte, 9 de març, l’acte de commemoració dels 30 anys de la Llei d’Alta Muntanya i de la constitució dels consells comarcals de muntanya.
L’acte tindrà lloc, a les 11.00 hores, a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell (Carrer de Sant Domènec, 2).
 
Prèviament, a les 10.40 hores aproximadament, el conseller signarà un conveni d’Ofideute a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell (Plaça Oms, 1).
El conseller Vila fa una visita a l'Alt Urgell

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, participarà en l'acte de commemoració dels 30 anys de la Llei d’Alta Muntanya i de la constitució dels consells comarcals de muntanya i la signatura conveni ofideute.

  • 10:40|Signatura conveni ofideute La Seu d'Urgell .Ajuntament de la Seu d'Urgell (pl. Oms, 1)|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

    El conseller signarà el conveni ofideute La Seu d’Urgell.

  • 11:00|30 anys de la Llei d'Alta Muntanya i de la constitució dels consells comarcals de muntanya.Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell (c. de Sant Domènec, 2)|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat assistirà a l'acte de commemoració dels 30 anys de la Llei d’Alta Muntanya i de la constitució dels consells comarcals de muntanya.