Acció Social i Ciutadania impulsa a Girona una campanya per promoure l'acolliment d'infants

query_builder   6 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania impulsa a Girona una campanya per promoure l'acolliment d'infants

La consellera Carme Capdevila inaugurarà l'11 d'octubre una exposició per informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l'acolliment i motivar noves famílies acollidores
La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, presentarà el proper dimarts a Girona, la nova campanya per promoure l’acolliment d’infants tutelats. A l’acte també hi assistirà la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Sílvia Casellas, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas.
 
Amb aquesta iniciativa, el Departament vol fer una aposta ferma per motivar noves famílies acollidores i fer realitat el dret dels infants a viure en família. La campanya consisteix en una exposició interactiva i itinerant per diverses ciutats de Catalunya. A Girona, la consellera Carme Capdevila inaugurarà la mostra “Acolliment: un infant, un temps, una família” el proper dissabte 11 d’octubre.  
 
L’acolliment simple en família aliena és la millor manera d’atendre adequadament les necessitats de l’infant que es troba en situació de risc. La família acollidora li procura l’afecte i l’atenció educativa necessària per a la seva integració en la societat i, sempre que sigui possible, el retorn amb la família natural. És per això que l’acolliment és un servei a l’infant que ho necessita.

10:00|.Seu dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania (c. Emili Grahit, 2)|Girona (El Gironès)

La secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, presentarà en roda de premsa la campanya “Acolliment: un infant, un temps, una família”.