El conseller Pelegrí participa a la Jornada inaugural de la Plataforma Tecnològica Forestal europea

query_builder   11 març 2013 16:26

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí participa a la Jornada inaugural de la Plataforma Tecnològica Forestal europea

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de Medi Natural i Biodiversitat, Antoni Tresobares, participarà demà, a la Jornada Inaugural de la Plataforma Tecnològica Forestal (FTP Conference).
 
La Plataforma Tecnològica Forestal va néixer l’any 2005, amb l’objectiu de definir una visió de futur pel sector intentant identificat les àrees  per a la innovació i investigació. Aquesta és una de les 36 plataformes tecnològiques europees reconegudes per la Comissió Europea. La principal tasca de la plataforma es connectar investigació i lideratge industrial.
 
En aquesta conferència, la vuitena,  la Plataforma europea del sector forestal presentarà  dos documents essencials per al sector que tracten de la distribució fins el proper 2020 del finançament de la UE destinat a l’àmbit forestal  així com a forma en què el sector forestal ha de contribuir  a la bio-economia en el futur. En aquest espai Europeu d'Investigació es pretén fixar el rumb per al sector forestal en els propers anys.

14:30|VIII Conferència Plataforma Tecnològica Forestal.Hotel Barceló-Sants (pl. dels Països Catalans, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, participarà en la conferència d'obertura de la FTP-c8 ( Jornada Tecnològica Forestal).