El Secretari per a la Immigració participa en la presentació del projecte "Ulisses: el descobriment d'Europa"

query_builder   7 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració participa en la presentació del projecte "Ulisses: el descobriment d'Europa"

La iniciativa culminarà el proper 19 d'octubre amb una gran festa ciutadana al barri del Poble Sec de Barcelona
El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, participarà demà dimecres 8 d’octubre en la presentació del projecte “Ulisses: el descobriment d’Europa” al Centre Cívic El Sortidor de Barcelona, juntament amb el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila. L'acte també comptarà amb la presència del president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, Jordi Romeu, i del conseller de convivència de districte de Sants-Montjuïc, Albert Aixalà.
 
El projecte Ulisses està organitzat per la Fundació Societat i Cultura (FUSIC) i compta amb la col·laboració de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat. La iniciativa té com a objectiu principal el foment del diàleg intercultural en l’àmbit de les arts de carrer i els processos participatius i ja fa alguns mesos que s'estan celebrant diversos tallers gratuïts i oberts a la ciutadania per construir aquest projecte comú. “Ulisses: el descobriment d'Europa” s'emmarca en els actes de celebració de l’Any Europeu del Diàleg Intercultural i culminarà el proper 19 d’octubre amb una gran festa ciutadana al barri del Poble Sec on participaran més de 20 entitats.

11:00|.Centre Cívic el Sortidor (pl. Sortidor, 12)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, participarà en la presentació del projecte “Ulisses: el descobriment d’Europa”, juntament amb el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila.