Acció Social i Ciutadania i Cooperació presenten la novena edició del programa Joves Cooperants

query_builder   8 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania i Cooperació presenten la novena edició del programa Joves Cooperants

Es contracten deu joves en situació d'atur per treballar en projectes de cooperació al desenvolupament
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí; el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves, i el director tècnic de la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament, Eduard Ballester, presentaran, el proper dijous 9 d’octubre, la novena edició del programa Joves Cooperants.
 
Joves Cooperants està organitzat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament. El programa permetrà a deu joves catalanes menors de 30 anys i a l’atur, treballar en projectes de cooperació al desenvolupament a països de l’Amèrica Central i del Sud i de l’Àfrica durant els propers nou mesos.
 
A l’acte hi assistiran les joves cooperants seleccionades en l’edició d’enguany i un/a jove seleccionada en l’anterior edició, així com representants de les ONG responsables dels projectes. Quan acabi la presentació, les joves cooperants atendran els mitjans de comunicació que així ho sol·licitin.

12:00|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves, presentaran la novena edició del programa Joves Cooperants