Presentació a Brussel·les del Festival 'Fenêtre Ouverte sur la Catalogne'

query_builder   20 març 2013 14:13

event_note Nota de premsa

Presentació a Brussel·les del Festival 'Fenêtre Ouverte sur la Catalogne'

Demà dijous, 21 de març, a les 13.00 hores tindrà lloc la roda de premsa de presentació del Festival ‘Fenêtre Ouverte sur la Catalogne’ a la seu de la Delegació del Govern de Catalunya davant la Unió Europea. Hi intervindran el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, i el director federal de Jeunesses Musicales, Michel Schoonbroodt.
 
El Festival és una iniciativa de la Fédération de Jeunesses Musicales Wallonie-Bruxelles, del Departament de Cultura de la Generalitat i del Centre Régional de Jeunesses Musicales de Bruxelles-Capitale i té com a objectiu crear al voltant de la tradicional  diada de Sant Jordi un esdeveniment adreçat al gran públic que posi de manifest la riquesa i diversitat de la cultura catalana. El Festival tindrà lloc a Brussel·les del 19 al 27 d’abril.

13:00|Presentació a Brussel·les del Festival "Fenêtre Ouverte sur la Catalogne" .Delegació del Govern de Catalunya davant la Unió Europea (Wetstraat 227 / Rue de la Loi 227)|Brussel·les (Bèlgica)

El director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, i el director federal de Jeunesses Musicales, Michel Schoonbroodt presentaran en roda de premsa el Festival ‘Fenêtre Ouverte sur la Catalogne’.