La consellera de Treball, Mar Serna, presideix la presentació del llibre "Treball i Valors" del professor Carlos Obeso

query_builder   8 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presideix la presentació del llibre "Treball i Valors" del professor Carlos Obeso

L'acte tindrà lloc demà dijous, 9 d'octubre, a la seu del Cercle d'Economia (C. Provença, 298, Barcelona) a les 19:00 hores
Demà DIJOUS, 9 D’OCTUBRE,a les 19:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l’acte de presentació del llibre “Treball i valors. El significat del treball avui a Catalunya”, escrit pel professor del Departament de Recursos Humans de l’Escola de Negocis Esade, Carlos Obeso. La presentació del llibre es farà a la seu del Cercle d’Economia (C. Provença, 298, Barcelona).
 
L’acte ha estat organitzat conjuntament per l’escola de negocis Esade i la Fundació Lluís Carulla –entitats editores del llibre-, junt amb l’Associació Espanyola per al Desenvolupament del Mecenatge Empresarial (Aedme).
 
A banda de la consellera i del professor Obeso, a la presentació del llibre també participaran la directora general de la Fundació Bertelsmann, Michaela Hertel, el vicepresident del Cercle d’Economia i patró de la Fundació Lluís Carulla, Artur Carulla, la secretària de Política Institucional del sindicat UGT, Eva Granados, i el president d’Aedme, Carles Güell de Sentmenat. L’acte és obert als mitjans de comunicació.
 
 
Dimecres, 8 d’octubre de 2008

19:00|.Cercle d'Economia (c. Provença, 298)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, presidirà la presentació del llibre “Treball i Valors”, del professor Carlos Obeso.