El conseller de Cultura assisteix a la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre que organitza la Fundació Romea

query_builder   22 març 2013 15:07

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura assisteix a la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre que organitza la Fundació Romea

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà el proper dilluns, 25 de març, a les 20.00 hores, a la lectura del  Manifest del Dia del Teatre, que organitza la Fundació Romea per a les Arts Escèniques amb motiu del Dia Mundial del Teatre. Carme Elias llegirà el manifest, obra de Dario Fo. A l’acte també hi assistiran també el president del Grup Fous i de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, Daniel Martínez, i el president de l’Associació de Directors Professionals de Catalunya, Joan Maria Gual.
 
Després de la lectura tindrà lloc la conferència magistral del director del Teatro de la Abadía i membre de la Real Academia de la Lengua, José Luis Gómez.

20:00|El conseller Mascarell assisteix a la lectura del Manifest del Dia del Teatre.Teatre Romea (c. Hospital, 51)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la lectura del Manifest del Dia del Teatre, que organitza la Fundació Romea per a les Arts Escèniques amb motiu del Dia Mundial del Teatre.