Presentació d'una prova pilot del Sistema de Retorn d'envasos a Catalunya

query_builder   25 març 2013 12:47

event_note Nota de premsa

Presentació d'una prova pilot del Sistema de Retorn d'envasos a Catalunya

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, participaran a la presentació d’una prova pilot del Sistema de Retorn d’envasos per a begudes d'un sol ús que desenvoluparan  la Fundació per a la Prevenció de Residus i Consum, i l’entitat Retorna.
La presidenta de la Fundació per a la Prevenció de Residus i Consum, Mercè Girona, i el director de Retorna, Miquel Roset, seran els encarregats de presentar la prova d’implantació temporal d’aquest sistema, que té com a objectiu avaluar-ne la viabilitat tècnica.
 
En el transcurs de l’acte, s’anunciarà el nom del municipi que durà a terme l’experiència.

11:00|Presentació d'una prova pilot del Sistema de Retorn d'Envasos a Catalunya.Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat (av. Diagonal, 523-525)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, participaran en la presentació d’una prova pilot del Sistema de Retorn d’envasos per a begudes d'un sol ús que desenvoluparan  la Fundació per a la Prevenció de Residus i Consum, i l’entitat Retorna.