El Govern lliura els Premis de reconeixement a la primera promoció d'estudiants universitaris que va obtenir una Beca d'Excel·lència Acadèmica de la Generalitat

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presidirà demà l'acte al Palau Centelles

query_builder   25 març 2013 12:55

event_note Nota de premsa

El Govern lliura els Premis de reconeixement a la primera promoció d'estudiants universitaris que va obtenir una Beca d'Excel·lència Acadèmica de la Generalitat

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presidirà demà l'acte al Palau Centelles

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presidirà demà acompanyat pel secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, el lliurament dels Premis de reconeixement a la primera promoció d’estudiants universitaris que ha obtingut una Beca d’Excel·lència Acadèmica de la Generalitat.
 
El Govern va crear les Beques d’Excel·lència Acadèmica, dotades amb un fons de prop de 300.000 euros, el curs 2011-2012. Aquestes beques tenen com a objectiu reconèixer el estudiants amb els millors expedients acadèmics de les universitats catalanes. Els becats reben un màxim de 2.000 euros mensuals per afavorir la mobilitat i la internacionalització. La Beca d’Excel·lència Acadèmica inclou un ajut en concepte de despeses de desplaçament i l’import mensual de l’estada fins a 6 mesos.
 
El primer any d’aquestes beques van ser 23 els alumnes catalans que en van obtenir una. Les destinacions principals destinacions que van triar per ampliar els seus estudis a l’estranger van ser el Regne Unit (4) i els Estats Units (3).
 
A l’acte de lliurament dels Premis de reconeixement de les Beques d’Excel·lència Acadèmica també hi assistiran el director general d’Universitats, Lluís Jofre; el director general de Recerca, Josep M. Martorell; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; i el director de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, Pere Pardo.

19:00|Mas-Colell presideix el lliurament de premis als estudiants amb Beca d'Excel·lència Acadèmica.Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8)|Barcelona (Barcelona)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presidirà el lliurament dels Premis de reconeixement a la primera promoció d’estudiants universitaris que ha obtingut una Beca d’Excel·lència Acadèmica de la Generalitat. A l'acte també hi asssitiran el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà; el director general d’Universitats, Lluís Jofre; el director general de Recerca, Josep M. Martorell; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; i el director de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, Pere Pardo.