Avui dimarts, 2 d'abril, a les 16.30 hores

El conseller Espadaler lliura a l'Obra Social Sant Joan de Déu els fons recaptats del calendari solidari 'Bombers amb causa'

query_builder   2 abril 2013 10:08

event_note Nota de premsa

Avui dimarts, 2 d'abril, a les 16.30 hores

El conseller Espadaler lliura a l'Obra Social Sant Joan de Déu els fons recaptats del calendari solidari 'Bombers amb causa'

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, lliurarà avui dimarts 2 d’abril, a les 16.30 hores, els fons recaptats del calendari solidari Bombers amb causa, a l’Auditori Doctor Plaza de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues.
 
Els Bombers de la Generalitat van impulsar aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de recollir fons per als projectes de recerca en malalties infantils de la Fundació Sant Joan de Déu. El calendari 2013, posat a la venda aquest hivern, ha aconseguit recaptar 42.000 euros.
 
L’aportació es destinarà a la beca d’investigació ‘Bombers amb causa’, que es dedicarà a la recerca en malalties infantils.
 
Els protagonistes del calendari Bombers amb causa han estat nens i nenes de l’hospital Sant Joan de Déu, fotografiats amb vehicles, material i personal de diversos parcs de Bombers de la Generalitat i del centre mèdic. Totes les persones que han col·laborat en aquesta iniciativa --fotògrafs, dissenyadors, personal sanitari i els mateixos Bombers-- ho han fet de manera desinteressada.
 
A l’acte també assistiran el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés; el director de la Cúria Provincial, germà Joaquim Erra; el director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota; el gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, Manel del Castillo, i els bombers voluntaris i impulsors del calendari, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé.