Demà, el president participarà a la inauguració de la XIX Assemblea General de l'Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània (ASCAME)

query_builder   11 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Demà, el president participarà a la inauguració de la XIX Assemblea General de l'Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània (ASCAME)

A la nit, presidirà el sopar commemoratiu del 25è aniversari de fundació de l'Assemblea on es donarà la benvinguda oficial a la 5a edició del North Africa Business Development Forum
El president de la Generalitat, José Montilla, participarà demà, dimecres, dia 12 de novembre, a la inauguració de la XIX Assemblea General de l’Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània (ASCAME), que enguany celebra el 25è aniversari. L’acte, que serà presidit pels prínceps d’Astúries i Girona, tindrà lloc a les 12 del migdia a la Sala de Contractació de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Hi intervindran el president de la Cambra de Comerç de Barcelona i vicepresident d’ASCAME, Miquel Valls; el president del Consell Superior de Cambres de Comerç d’Espanya, Javier Gómez-Navarro; el secretari de Comerç Exterior del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, Alfredo Bonet, i el president de l’Associació de Cambres de Comerç i Indústria del mediterrani, Murat Yalçintas. El president de la Generalitat, José Montilla, pronunciarà també un parlament. La cloenda de l’acte la farà el príncep Felip de Borbó.
 
L’Associació de Cambres del Mediterrani celebra 25 anys d’activitat en favor de les relacions econòmiques i empresarials entre els països de la regió mediterrània. ASCAME va ser fundada l’octubre de 1982 com una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona, en una assemblea a Barcelona amb els seus homòlegs dels diferents països de la mediterrània. En l’actualitat disposa de membres de prop de 500 cambres de comerç i d’altres associacions de 21 països de la ribera mediterrània.  
 
Sopar commemoratiu de l’assemblea
 
Ja al vespre, el president de la Generalitat té previst presidir el sopar commemoratiu de l’ASCAME, que se celebrarà, a partir de les 21.00 hores, a la Casa Llotja de Mar. L’acte també servirà per donar la benvinguda oficial al 5è North African Business Development Forum, que començarà l’endemà, dijous, i que pretén analitzar els sistemes financers dels Països del Nord d’Àfrica, el desenvolupament de les noves tecnologies i de les infraestructures, així com els sectors de medi ambient i les energies renovables.
 
Durant l’acte, el cap de l’Executiu català lliurarà les medalles ASCAME als antics presidents de l’associació. La cloenda anirà a càrrec del president Montilla.
 

12:00|.Sala de Contractació de la Cambra de Comerç de Barcelona.|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de la XIX Assemblea General de l’Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània (ASCAME).