La consellera d'Ensenyament inaugura la Jornada d'Art i Disseny sobre els millors projectes finals de l'alumnat de les escoles d'art

query_builder   17 abril 2013 12:02

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament inaugura la Jornada d'Art i Disseny sobre els millors projectes finals de l'alumnat de les escoles d'art

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà la I Jornada d’Art i Disseny: de l’escola a l’empresa, sobre els millors projectes finals de l’alumnat de les escoles d’art de Catalunya. La inauguració tindrà lloc a partir de les 10h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). També hi assistiran el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i el director general del CCCB, Marçal Sintes.
 
Els parlaments inaugurals els faran la consellera Rigau i el director general de Formació Professional. Prèviament, a les 9,30h, la titular d’Ensenyament visitarà les exposicions permanents: Comunicacions audiovisuals, a la Sala Raval, on es projectaran vídeos dels projectes; Roll-up, a l’espai CCCB, on es presentaran treballs; i Contactes, espai en què alumnat i responsables estaran a disposició dels assistents. Finalment, Rigau assistirà a partir de les 10,30h a la conferència inaugural, a càrrec de l’empresària i dissenyadora tèxtil Nani Marquina i de l’empresari i arquitecte Josep Miàs.
 
La Jornada d’Art i Disseny està organitzada conjuntament pel Departament d'Ensenyament, el Departament de Cultura i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Aquesta iniciativa permetrà presentar els projectes finals davant del sector empresarial, empreses i institucions del país. En total seran 111 els alumnes dels cicles formatius d’arts plàstiques i disseny els que presentaran els seus projectes finals, amb l’objectiu de difondre les capacitats de l’alumnat d’art i disseny.

 
17 d’abril de 2013

09:30|Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny.CCCB (c. Montalegre, 5)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà la Jornada d’Art i Disseny sobre els millors projectes finals de l’alumnat de les escoles d’art.